09/05/2012

Εκδηλώσεις Απριλίου στο ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη

Οι μικροί μαθητές του Παιδικού Σταθμού «Ήλιος», επισκέφτηκαν την Παρασκευή 6 Απριλίου, το ΚΑΠΗ του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πόρτο Ράφτη, όπου τραγούδησαν και πρόσφεραν λαμπάδες στα μέλη, χαρά και χαμόγελα σε όλους!

Το ΚΑΠΗ θέλει να ευχαριστήσει τη διευθύντρια του Σταθμού κ. Αφεντουλίδου και να συγχαρεί τις δασκάλες των παιδιών, για το πολύτιμο έργο τους.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ αντάλλαξαν ευχές, την Τετάρτη 18 Απριλίου, τσούγκρισαν πασχαλινά αυγά και χόρεψαν τραγούδια της Πασχαλιάς. Η νικήτρια κα Δήμητρα Χατζούδη, η οποία έσπασε και τα περισσότερα αυγά, κέρδισε μια δωρεάν εκδρομή με το ΚΑΠΗ. Στο τέλος, όλοι ευχήθηκαν, να επαναλάβουν τον πρωτότυπο αυτό διαγωνισμό και του χρόνου.


Ενόψει της Πρωτομαγιάς, η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ, διοργάνωσε μονοήμερη εκδρομή, τη Δευτέρα 30 Απριλίου, στο μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου, στη Μαλεσίνα και στο Πάρκο «Δημάκη», στον Αγ. Ιωάννη το Θεολόγο.
Σε ένα όμορφα διαμορφωμένο χώρο, τα μέλη μας απόλαυσαν μερικές ξέγνοιαστες ώρες, κοντά στη φύση. Ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Πάρκου «Δημάκη» και ένιωσαν τη σπάνια ηρεμία, μακριά από το άγχος και την ένταση της καθημερινότητας.

Το ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη ευχαριστεί τις κυρίες της Ομάδας Αγάπης και τα μέλη του, που ετοίμασαν νόστιμα εδέσματα, μετά από προσφορά του κρεοπωλείου «ο Δήμος».  Επίσης, θέλει να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τον υπεύθυνο του Πάρκου κ. Δημάκη, για την άψογη φιλοξενία!

Τέλος, στο ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη, ξεκίνησε Ομάδα Παραδοσιακών Χορών, κάθε Παρασκευή, 7:30 με 9:00 το βράδυ. Τα μαθήματα απευθύνονται στα μέλη του ΚΑΠΗ και παραδίδονται αφιλοκερδώς από τον πολύπειρο δάσκαλο κ. Κώστα Καλιακάτσο.