07/06/2013

Ενθουσίασε η συμμετοχή τμημάτων του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» στο 23ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για ΟΛΟΥΣ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Το τμήμα ενόργανης και γενικής γυμναστικής παιδιών, των προγραμμάτων «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. συμμετείχαν στο 23ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής, που διοργάνωσε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Πράσινου Λόφου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου μας, που τμήμα του, συμμετέχει σε πανελλήνια διοργάνωση, γεγονός που ενισχύει ακόμη περισσότερο, τη διαδημοτική συνεργασία, και σε επίπεδο αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων και προγραμμάτων, με στόχο τη συχνότερη και πιο ποιοτική πραγματοποίησή τους, προς όφελος των δημοτών.


Καταχειροκροτήθηκε από τους εκατοντάδες θεατές, το τμήμα του Δήμου μας, με τη συμμετοχή 32 αγοριών και κοριτσιών, ηλικίας 6-16 χρονών, για την παρουσίαση στο γήπεδο Ηρακλείου, του προγράμματος γυμναστικής με τίτλο «Χωροχρόνος Ι», το οποίο περιείχε στοιχεία χορού, ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στα παιδιά μας, όσο και στον υπεύθυνο καθηγητή φυσικής αγωγής κο Άκη Κουτζά, για την άκρως επιτυχημένη παρουσία τους.


Την αποστολή της πόλης μας στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής, υποστήριξαν και ενθάρρυναν με τη παρουσία τους, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Πρόνοιας κα Μαρία Κιμπιζή και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» κος Σπύρος Σταμ. Δράκος.





Με εκτίμηση,

Το Δ. Σ. του ΝΠΔΔ «Βραυρώνιος»