18/06/2013

Πρωταθλήτριες ΕΣΠΑΑΑ, οι Παγκορασίδες του ΑΟΜ!

Την Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013, οι Παγκορασίδες του ΑΟΜ, ολοκλήρωσαν αήττητες τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην κατηγορία, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή της ΕΣΠΑΑΑ, νικώντας στον τελικό την ομάδα του ΖΑΟΝ 3-1.

Τα σετ: 25-20, 12-25, 25-23, 25-16

Διαιτητές: Χαμπίλου, Ανδροπούλου Γραμματεία: Κορρέ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Καλαρά): Μπερκέτη, Βράμε, Γάσπαρη, Γκλιάτη, Χαλιμούρδα, Πατέλη, Γιαννέλου, Χαριτωνίδη, Αλεξανδράκη, Μπαμπίρη, Παπαθανασίου, Τουλγαρίδου

ΖΑΟΝ (Νικολακόπουλος): Τσελάνι, Χριστοπούλου, Γαστεράτου, Λιαροπούλου, Αναστασίου, Δημάκη, Κλήμη, Κουτοπούλου, Γλύκα, Ξανθοπούλου, Καραμαούνα, Σπανουδάκη

Φέτος για πρώτη φορά, έγινε απονομή διακρίσεων των καλύτερων παικτριών:

Καλύτερο λίμπερο: Τουλγαρίδου (Μαρκόπουλο)
Καλύτερη πασαδόρος: Τσιγαρίδα (Ηλυσιακός)
Καλύτερη επιθετικός: Φακή (Φοίβος Μελισσίων)
MVP: Γιαννέλου (Μαρκόπουλο)

Ο Πρόεδρος του ΑΟΜ, κος Πάρις Ευαγγελίου, δήλωσε σχετικά τα εξής: «Ένα τεράστιο μπράβο σε αυτήν την καταπληκτική, με όλη την σημασία της λέξης ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την αυταπάρνηση, τον ενθουσιασμό και την αγωνιστικότητα που έδειξαν όλη την χρόνια. Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς, που μας στηρίζουν και πιστεύουν στο όραμα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τις αμέτρητες ώρες παρουσίας της Βίκυς και του Χάρη στις προπονήσεις και στους αγώνες, εις βάρος ακόμη και της δουλειάς τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη, για τις απίστευτες φωτογραφίες και βίντεο σε όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Νομίζω όμως, ότι ένα τεράστιο μπράβο και ευχαριστώ, αξίζει σε όλους εκείνους τους προπονητές, που δούλεψαν κατά καιρούς με αυτά τα κορίτσια, μα περισσότερο από όλους, στην φοβερή και ανεπανάληπτη Προπονήτρια- Φίλη- Παιδαγωγό Μαρία Καλαρά, που μαζί με όλη την οικογένεια της, έχει αφιερωθεί σε αυτόν τον Σύλλογο. Μαρία σε ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε ...τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Καλό ταξίδι και στα 35 παιδιά για το volleycamp, που ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο στην Σερβία. Σήμερα μας κάνατε για ακόμη μια φορά υπερήφανους!» 


Το Δ.Σ. του ΑΟ Μαρκοπούλου