14/06/2013

Έκθεση Τμήματος Ζωγραφικής Ενηλίκων του N.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»

Μετά την πρώτη επιτυχημένη έκθεση στο δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού, στο Πόρτο Ράφτη, το N.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Τμήματος Ενηλίκων, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ., που θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου.

Οι σπουδαστές του Τμήματος, που θα εκθέσουν για δεύτερη φορά τα έργα τους στο κοινό, διδάχτηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, σχέδιο εκ του φυσικού με κάρβουνο και μολύβι, σε φυσικό και τεχνητό φωτισμό. Οι αρχάριοι, είχαν την πρώτη τους επαφή με το χρώμα, αλλά και μελέτη σύνθεσης, με προσχέδια ή μεταφορά σε σχέδιο, από φωτογραφία.

Σημαντικό ρόλο στην διδασκαλία των μαθημάτων, είχαν τα βιβλία τέχνης, που παραχωρήθηκαν στο Τμήμα, με την ευγενική χορηγία συμπολιτών μας και εμπλούτισαν το θεωρητικό κομμάτι της διδασκαλίας, όπως επίσης και οι επισκέψεις σε χώρους τέχνης, που πραγματοποιήθηκαν
κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι εξοικειωμένοι με το σχέδιο και τη ζωγραφική, είχαν τη δυνατότητα να δουλέψουν δικές τους θεματικές ενότητες, με στόχο να αναδειχθούν και οι προσωπικές εικαστικές αναζητήσεις του καθενός, στην τελική έκθεση του Τμήματος.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό: Δευτέρα με Κυριακή 5.30 μ.μ. έως 8.30 μ.μ. Σας περιμένουμε όλους!


Με εκτίμηση,

Το Δ. Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»