10/04/2014

12-16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ OPTIMIST



Μετά την παρέλευση αρκετών ετών η διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Optimist, ο κορυφαίος θεσμός για σκάφη αυτού του τύπου στη χώρα μας, επιστρέφει στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πόρτο Ράφτη.

Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και με την πολύτιμη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαρκοπούλου και του ΙΟΠΟΡ, προετοιμάζεται με έντονους ρυθμούς και εστίαση στην ποιότητα της διοργάνωσης μέσα και έξω από τη θάλασσα, το πρωτάθλημα που αναδεικνύει τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές optimist.

Η άψογη διοργάνωση του πιο σπουδαίου από όλους τους αγώνες αποτελεί τιμή και στοίχημα για τον Ι.Ο.Π.Ο.Ρ, καθώς εκατοντάδες αθλητές απ' όλες τις γωνιές της χώρας μας και πολλαπλάσιοι φίλαθλοι και παράγοντες της ιστιοπλοΐας που θα συρρεύσουν, θα φιλοξενηθούν και θα γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές και τις ιδιαιτερότητες του τόπου.

Σε έναν από τους ευνοϊκότερους υγρούς στίβους της θαλασσινής μας πατρίδας, θα ξεχωρίσουν οι αθλητές που θα απαρτίσουν την εθνική μας ομάδα της κλάσης optimist, η οποία αποτελεί το μεγάλο σχολειό και συγχρόνως την πύλη της ιστιοπλοΐας προς τα σκάφη ολυμπιακών κατηγοριών και την ανοιχτή θάλασσα.

Η διοίκηση του ομίλου, η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος και οι εθελοντές-γονείς σε απόλυτο συγχρονισμό με τη θερμότατη ανταπόκριση της τοπικής αγοράς, των υπηρεσιών του Δήμου, της Περιφέρειας και της Ομοσπονδίας, ετοιμάζουν με τους καλύτερους οιωνούς αυτούς τους εξαιρετικά σημαντικούς αγώνες.

Έτσι, με άψογα συντονισμένες προσπάθειες από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πρόσωπα και πάντα με κοινό στόχο την οργάνωση ενός πανελλήνιου που θα μείνει αλησμόνητος, οδεύουμε προς την 12η Απριλίου 2014 με αληθινά μεγάλες προσδοκίες.