02/07/2014

ΕΚΘΕΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Τα Τμήματα Ζωγραφικής του προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός Για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» Δήμου Μαρκοπούλου, κλείνουν τη φετινή χρονιά μαθημάτων με την καθιερωμένη πλέον έκθεση των έργων τους, που θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014 και ώρα 8.00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου (Γ. Παπαβασιλείου 34, Μαρκόπουλο).

Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από εκατό (100) σπουδαστές των νηπιακών, παιδικών και ενήλικων Τμημάτων Ζωγραφικής, με ζωγραφική και κατασκευές των παιδιών, ασκήσεις χρώματος για τους ενήλικες με θεματική τη φύση, όπως και έκθεση φωτογραφίας, όπου ο κάθε δημιουργός, θα παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη ιδέα (concept).

Οι σπουδαστές των Τμημάτων, είχαν την ευκαιρία για πρώτη φορά, να διδαχτούν και να πειραματιστούν στις βασικές αρχές και τεχνικές της ψηφιακής φωτογραφικής επεξεργασίας, μια ενότητα των μαθημάτων, στην οποία ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Στην εκδήλωση, που θα διαρκέσει 11 - 27 Ιουλίου, θα πραγματοποιούνται και προβολές, με στιγμιότυπα και έργα όλων των Τμημάτων.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 5.30 μ.μ. – 8.30 μ.μ.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και ο Δήμος Μαρκοπούλου, απευθύνουν κάλεσμα προσφοράς συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Είστε όλοι καλεσμένοι, στην πιο δημιουργική έκθεση του καλοκαιριού!