26/09/2014

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αγαπητοί Πολύτεκνοι Γονείς!

Ελάτε να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε μία ισχυρή φωνή, με μοναδικό στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων μας και την καλύτερη εξυπηρέτησή μας, μέσω της δημιουργίας ενός Συλλόγου, από εμάς, για εμάς!

Η Ομάδα οργάνωσης της Ίδρυσης Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε και να συμμετάσχετε στην Ιδρυτική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής, με την Ιδιότητα του Ιδρυτικού Μέλους, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στο Κινηματοθέατρο « Άρτεμις» (οδός Γιαννάκη 2, Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου Αττικής), υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.).
  •  Δυσκολεύεστε να εξυπηρετηθείτε από τους ήδη υπάρχοντες Συλλόγους Πολυτέκνων, που εδρεύουν στο κέντρο της Αθήνας;

  •  Θέλετε να αποκτήσουμε τη δυνατότητα να πράττουμε, να δρούμε και να δραστηριοποιούμαστε, σε θέματα που μας αφορούν, προασπιζόμενοι τα συμφέροντά μας, κοντά στο σπίτι μας;

  •  Πιστεύετε ότι η Ανατολική Αττική, έχει ανάγκη από έναν ενεργό Σύλλογο Πολυτέκνων, μέσα από τον οποίο θα δυναμώσουμε τη φωνή μας;
Εάν η απάντηση είναι «ΝΑΙ», τότε το πρώτο βήμα, είναι να δώσετε το παρόν στην Ιδρυτική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής.

Ελάτε να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες, να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας και να δημιουργήσουμε τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ Σύλλογο!

Η παρουσία σας στην Ιδρυτική Συνέλευση, είναι προς όφελος όλων των πολύτεκνων οικογενειών της Ανατολικής Αττικής, ώστε με βάση την διαδικασία, να Ιδρυθεί ο Σύλλογός μας.

Κατά την διάρκεια της Ιδρυτικής Συνέλευσης, οι μικροί μας φίλοι, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν Παιδική Ταινία.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ !

Δικαιολογητικά:
  •  Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
  •  Επικυρωμένο Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

Πληροφορίες & Δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα : 2299112133 & 6970078770


Με εκτίμηση,

Η Υπεύθυνη της Ομάδας Οργάνωσης

Ζωή Ξυράφη