18/12/2014

ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ!


Ο Δήμος Μαρκοπούλου, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, την Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 12 το μεσημέρι, να στολίσουμε όλοι μαζί με ευχές αγάπης και ελπίδας, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου.

Μαζί μας θα είναι φυσικά ο Άγιος Βασίλης που θα ακούσει τις ευχές μας και όλοι μαζί θα διασκεδάσουμε παρέα με εορταστικά τραγούδια! Χιλιάδες μπαλόνια, ατελείωτο κέφι, μουσική με DJface painting και πολλές εκπλήξεις, περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Το Δέντρο μας θα στολίσουν όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στα τμήματα του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του ΝΠΔΔ «Βραυρώνιος» του Δήμου Μαρκοπούλου, καθώς επίσης και μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μαρκοπούλου, προσθέτοντας το καθένα τη δική του ξεχωριστή ευχή.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό ζωγραφικής του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και έφτιαξαν τις δικές τους μοναδικές ζωγραφιές – ευχές, καθώς όλες ήταν καταπληκτικές! Μετά από μία δύσκολη διαδικασία επιλογής, ξεχωρίσαμε τις τέσσερις (4) καλύτερες ζωγραφιές-ευχές, οι οποίες θα τυπωθούν σε μέγεθος αφίσας. Το πρώτο βραβείο, κέρδισε η Άννα Ορφανού από το Α’ Παιδικό Τμήμα Ζωγραφικής Μαρκοπούλου, η ζωγραφιά – ευχή της οποίας, διακόσμησε την Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Δημάρχου!

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλους!

Διοργάνωση: Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου