17/12/2014

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Χορωδιών, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»!




Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», σας προσκαλούν στην Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Χορωδιών, τηνΚυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11 το πρωί, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

Η Χορωδία των ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη και η Παιδική Χορωδία του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», με μαέστρο την κα Στέλλα Πετούρη, η Χορωδία του Γυμνασίου Μαρκοπούλου, με μαέστρο την κα Μαρία Μουσέτη και η «Χορωδία της Βραυρωνίας – Αρτέμιδος» του «Συλλόγου Φίλων της Μουσικής και Φιλανθρωπικός», φοράνε τα γιορτινά τους και ενώνουν τις φωνές τους, σε μία μοναδική εκδήλωση!

Οι Άγιες αυτές Ημέρες, αποτελούν την καλύτερη αφορμή να αφήσουμε στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και να απολαύσουμε τις μουσικές μελωδίες των τεσσάρων (4) χορωδιών, που θα μας ταξιδέψουν μέσα από τα ζεστά, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια τους.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, έχει έναν ακόμη σημαντικό λόγο που γιορτάζει αυτές τις ημέρες. Πριν τρία χρόνια, στις 17 Δεκεμβρίου 2011, τολμήσαμε πρώτοι στην Ανατολική Αττική, να δράσουμε απέναντι στις επιτακτικές ανάγκες της εποχής και να ιδρύσουμε Κοινωνικό Παντοπωλείο στον Δήμο μας, το οποίο έχει ωφελήσει ως σήμερα, 257 οικογένειες συμπολιτών μας!

Ιδιαίτερα την ημέρα αυτή, καλούμε όλους τους δημότες, να συμμετάσχουν, να παρακολουθήσουν την όμορφη αυτή εκδήλωση και να προσφέρουν, στον χώρο της εκδήλωσης, τρόφιμα μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλους!