13/01/2015

Η μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Ένας Σκιούρος Σούπερ-Ήρωας» και η πεντανόστιμη γαστριμαργική κομεντί «Ένα Ταξίδι 30,5 Μέτρα Μακριά» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Μαρκοπούλου "Άρτεμις", εξασφάλισε και παρουσιάζει τη μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Ένας Σκιούρος Σούπερ-Ήρωας» και την πεντανόστιμη γαστριμαργική κομεντί «Ένα Ταξίδι 30,5 Μέτρα Μακριά», από την Πέμπτη 15, έως και την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015.


Ένας Σκιούρος Σούπερ-Ήρωας (Μεταγλ.)
(The Nut Job)

Προβολές: 7.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Λεπενιώτης

Ανεπανάληπτες καταδιώξεις, απίστευτα ζώα του… πάρκου και λαχταριστά καρύδια, σε μια   κωμική περιπέτεια που δε δυσκολεύτηκε καθόλου να μαγέψει το αμερικάνικο box office.

Μία ξεκαρδιστική κωμωδία κινουμένων σχεδίων, που ακολουθεί τον Σούρλι, έναν σκανδαλιάρη σκίουρο, ο οποίος ζει στη πόλη του Όουκταουν  και  ψάχνει απεγνωσμένα τροφή… Μέχρι τη στιγμή που βρίσκει ένα μαγαζί, που πουλάει κάθε λογής καρύδια και αποφασίζει, μαζί με τον Μπάντι, έναν αρουραίο και την παρέα τους, να στήσουν την απόλυτη ληστεία!





Ένα Ταξίδι 30,5 Μέτρα Μακριά
(The Hundred-Foot Journey)

Προβολές: 9.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Λάσε Χάλστρομ
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Έλεν Μίρεν, Ομ Πουρί, Μάνις Νταγιάλ

Ο τρεις φορές προτεινόμενος για Όσκαρ, Σουηδός σκηνοθέτης του “Chocolat”, Λάσε Χάλστρομ, επιστρατεύει το ανεξάντλητο ταλέντο της βραβευμένης με Όσκαρ Έλεν Μίρεν και παραδίδει μια πεντανόστιμη γαστριμαργική ιστορία, βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα του Richard C. Morais. Στην καρέκλα των παραγωγών κάθονται οι Στίβεν Σπίλμπεργκ, Όπρα Γουίνφρεϊ και Τζούλιετ Μπλέικ.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας Ινδών, οι οποίοι, κυνηγημένοι από την πατρίδα τους, αναγκάζονται να μετακομίσουν στη Νότια Γαλλία. Εκεί θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, θα ξεκινήσουν ένα υπέροχο Ινδικό εστιατόριο, το οποίο και θα εξοπλίσουν με όλη την αγάπη και το πάθος που έχουν για τη μαγειρική. Μόνο που δεν έχουν υπολογίσει μια σημαντική λεπτομέρεια… Τον ανταγωνισμό! Ακριβώς απέναντί τους, υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, ένα επιτυχημένο ακριβό εστιατόριο, βραβευμένο με αστέρι Μισελέν. Μεταξύ των δυο “ανταγωνιστών” λοιπόν, θα ακολουθήσει μια γαστρονομική μάχη, η οποία δοκιμάζει τη δύναμη της αγάπης, της αφοσίωσης και της πίστης στο πλαίσιο της οικογένειας.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) εξασφάλισε για φέτος, ακόμη περισσότερες προσφορές για το κοινό:

Είσοδος 5 Ευρώ για φοιτητές, ανέργους και μαθητές (έως 17 ετών).

Κάθε Τετάρτη, όλοι μπορούν να αγοράζουν δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924



Καλές Προβολές!