18/03/2015

Το «γυναικείο» γουέστερν «Μέχρι το Τέλος», θα προβάλλει το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τόμι Λι Τζόουνς, σκηνοθετεί το ιδιαίτερο γουέστερν «Μέχρι το Τέλος», με πρωταγωνίστριες τέσσερεις γυναίκες - μεταξύ άλλων - τις επίσης βραβευμένες με Όσκαρ ηθοποιούς Μέριλ Στριπ και Χίλαρι Σουάνκ, που θα προβάλλει το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», από την Πέμπτη 19, έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
(The Homesman)

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Τόμι Λι Τζόουνς.
Σενάριο: Τόμι Λι Τζόουνς, Κίραν Φιτζέραλντ, Γουέσλεϊ Όλιβερ.
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Τόμι Λι Τζόουνς, Μέριλ Στριπ, Χίλαρι Σουάνκ, Μιράντα Ότο.

Στην Άγρια Δύση του 19ου αιώνα, ο παράνομος Τζορτζ Μπρικς (Τόμι Λι Τζόουνς), διασώζεται από την κρεμάλα, μετά από την παρέμβαση της δυναμικής Μαίρη Μπι Κάντι (Χίλαρι Σουάνκ). Εκείνος, συμφωνεί να τη βοηθήσει στην αποστολή της, να μεταφέρει τρεις γυναίκες που έχουν χάσει τα λογικά τους, στα σύνορα της χώρας. Θα τα καταφέρουν, απέναντι στις απειλές και τους κινδύνους που θα συναντήσουν; Πώς θα τους επηρεάσει αυτή η περιπέτεια;

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) εξασφάλισε για φέτος, ακόμη περισσότερες προσφορές για το κοινό:

Είσοδος 5 Ευρώ για φοιτητές, ανέργους και μαθητές (έως 17 ετών).

Κάθε Τετάρτη, όλοι μπορούν να αγοράζουν δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

Σας ενημερώνουμε, ότι λόγω της συναυλίας – αφιέρωμα για την 25η Μαρτίου και την ελληνική μουσική, αναβάλλονται όλες οι προβολές της Κυριακής, 22-3-2015, του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου «Άρτεμις».

Καλές Προβολές!