27/04/2015

Βασισμένη στα απομνημονεύματα ενός αιχμαλώτου πολέμου, η ταινία «Ο Κύκλος των Αναμνήσεων», από σήμερα στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»


Βασισμένη στα απομνημονεύματα ενός αιχμαλώτου πολέμου, είναι η ταινία «Ο Κύκλος των Αναμνήσεων», που προβάλλεται από σήμερα Δευτέρα 27 Απριλίου, έως και την Κυριακή 3 Μαΐου 2015, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

«Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ»
The Railway Man

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Τεπλίτζκι

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Κόλιν Φερθ, Νικόλ Κίντμαν, Τζέρεμι Ίρβιν, Στέλλαν Σκάρσγκαρντ, Χιρουγιούκι Σανάντα, Σαμ Ράιντ, Τάνρο Ίσιντα.

Διακρίσεις: ΒΡΑΒΕΙΟ SIGNIS, ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ.

Η ταινία είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα του Έρικ Λόμαξ.

Ο Έρικ Λόμαξ ήταν ένας από τους χιλιάδες αιχμαλώτους πολέμου, που αναγκάστηκαν να εργαστούν για την κατασκευή του σιδηρόδρομου, που θα ένωνε την Ταϊλάνδη με τη Βιρμανία, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.  Οι εμπειρίες του τον τραυμάτισαν βαθιά και τον έκαναν να αποκοπεί από τον κόσμο. Πολλά χρόνια αργότερα, γνώρισε στο τρένο την πανέμορφη Πάτι και την ερωτεύτηκε σφόδρα. Η Πάτι ήταν αποφασισμένη να τον βοηθήσει να απαλλαγεί από τους δαίμονες του. Ανακάλυψε ότι ο νεαρός Ιάπωνας που στοίχειωνε τον Έρικ ήταν ακόμη ζωντανός και βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα: θα του έλεγε την αλήθεια, ώστε να έχει την ευκαιρία να εξιλεωθεί; Θα τον στήριζε ο,τιδήποτε κι αν έκανε εκείνος;


Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) εξασφάλισε για φέτος, ακόμη περισσότερες προσφορές για το κοινό:

Είσοδος 5 Ευρώ για φοιτητές, ανέργους και μαθητές (έως 17 ετών).

Κάθε Τετάρτη, όλοι μπορούν να αγοράζουν δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

Καλές προβολές!