08/06/2015

Για τρίτη συνεχή χρονιά, καλοκαιρινές Αθλητικές & Πολιτιστικές Ενασχολήσεις για τα παιδιά μας, στον Δήμο Μαρκοπούλου!


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ «Βραυρώνιος», βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν, ότι και φέτος για 3η συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί Καλοκαιρινή Αθλητική & Πολιτιστική Ενασχόληση παιδιών δημοτών, ηλικίας έξι (6) έως δεκαπέντε (15) ετών, δηλαδή με έτος γέννησης από το 2000 έως και το 2009.

Τα παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων καθηγητών, με τις δραστηριότητες: στίβο, ενόργανη, μπάσκετ, ρυθμική, ποδόσφαιρο, μπάντμινγκτον, βόλεϊ, παραδοσιακούς χορούς, εικαστικά, μουσική, μαθήματα Α΄ βοηθειών και μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, ανακαλύπτοντας το ταλέντο τους, σε διάφορες αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Οι ώρες ενασχόλησης των παιδιών, είναι καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από 8:00π.μ. έως 3:00μ.μ. και ο τόπος της ενασχόλησής τους, το Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου (31ο χλμ. Λεωφ. Σουνίου).

Θα υπάρξουν τρεις (3) περίοδοι των δέκα εργάσιμων ημερών, για εξήντα (60) παιδιά η κάθε μία, εκ των οποίων:

- η 1η περίοδος, ορίζεται από 16 έως 26 Ιουνίου 2015,
- η 2η περίοδος από 29 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου 2015,
- η 3η περίοδος από 13 έως 24 Ιουλίου 2015.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται μόλις στα πέντε (5) Ευρώ την ημέρα, δηλαδή πενήντα (50) Ευρώ συνολικά και για τις δέκα (10) ημέρες. Στην τιμή αυτή, συμπεριλαμβάνεται δεκατιανό για τα παιδιά (χυμός και κρουασάν), ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών, καθώς επίσης καπέλο και T-shirt για όλους τους συμμετέχοντες. Προβλέπεται έκπτωση 10% ανά περίοδο στα αδέλφια.

Σε περίπτωση κενών θέσεων, θα λάβουν μέρος και παιδιά μόνιμων κατοίκων.

Κάθε παιδί, έχει δικαίωμα να λάβει μέρος σε ΜΙΑ (1) και μόνη περίοδο, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή του, είναι η Ιατρική Βεβαίωση Ικανότητας Άθλησης του camper από παιδίατρο.

Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες από 60 αιτήσεις ανά περίοδο, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση την τελευταία εργάσιμη μέρα, πριν την έναρξη της πρώτης περιόδου, στις 3:00μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι εγγραφές, ξεκινούν την Τρίτη 9 Ιουνίου και ώρες 8:00π.μ. έως 3:00μ.μ., στον 2ο όροφο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, στο γραφείο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», ενώ πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο τηλ. 22990-20197.

Μπορείτε να "κατεβάσετε" το φυλλάδιο για τις καλοκαιρινές Αθλητικές & Πολιτιστικές Ενασχολήσεις για τα παιδιά, μαζί με την αίτηση συμμετοχής: