18/04/2016

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ & ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ



ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ & ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ

Με  το θεαματικό Αγώνισμα  Συνδυασμένου Μαραθώνιου ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή η διπλή διοργάνωση στο άθλημα της Αμαξοδήγησης, ο Διεθνής Αγώνας CAI1* και ο Εθνικός Αγώνας Πρωταθλήματος, που οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκοπούλου.

Οι τίτλοι των Πρωταθλητών ήταν κυρίως οικογενειακή υπόθεση αφού Πρωταθλητής Ενηλίκων στη Διπλή Ζεύξη αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Ζαμπούρης με τους ίππους  Rigo & Dolar και Πρωταθλήτρια Εφήβων η κόρη του Θεοδώρα Ζαμπούρη με τον ίπποSpartakos, ενώ Πρωταθλητής Ενηλίκων στη Μονή Ζεύξη ήταν ο Σταύρος Δασκαλόσογλου με τον ίππο Alexandros.

Στο Διεθνή Αγώνα διακρίθηκε επίσης η Οικογένεια Ζαμπούρη με τον πατέρα Αλέξανδρο να αναδεικνύεται νικητής στη Διπλή Ζεύξη και τις δύο ημέρες, ενώ στη Μονή Zεύξη την πρώτη ημέρα ήταν νικητής ο υιός Αναστάσιος και την δεύτερη ημέρα η κόρη Θεοδώρα, ενώ στην κατηγορία Πόνι νικητής και τις δύο ημέρες ήταν ο Ελευθέριος Χατζόπουλος. Ακόμη, αρκετοί αθλητές εξασφάλισαν, με τις επιδόσεις τους στο Διεθνή Αγώνα, πρόκριση για άλλους ανώτερου επιπέδου αγώνες.




ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ