04/04/2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΙ ΤΕΡΕΝΤΙΟΣ & ΝΕΟΝΙΛΛΗ»: «ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»


4/4/2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΙ ΤΕΡΕΝΤΙΟΣ & ΝΕΟΝΙΛΛΗ»
Μη κερδοσκοπικού , φιλανθρωπικού & πολιτιστικού χαρακτήρα
Γ.Β. Σπυράκου 7 , 19003 Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής. Τηλ: 2299112133 & 6970078770
                                                                                                                                             
Αρ. Πρωτ.92

Θέμα : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»


Αγαπητοί γονείς,

Τα παιδιά του Συλλόγου Πολυτέκνων Αν. Αττικής, με την υποστήριξη του ΔΣ του Συλλόγου και υπό την αιγίδα του Δήμου Μαρκοπούλου, προσκαλούν όλα τα παιδιά την Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, να ΠΑΝΕ ΣΙΝΕΜΑμε το σύνθημα: « Όλα τα παιδιά ΜΑΖΙ για το παιδί », στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου  «Άρτεμις», για  να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία «ΖΑΜΠΙΖΙΑ – Πουλιά στον Αέρα».

Πρόκειται για μια διασκεδαστική και αστεία ταινία κινουμένων σχεδίων, που καταπιάνεται με διαχρονικά ζητήματα, όπως η περιβόητη σχέση πατέρα-γιου και η αρμονική ένταξη ενός προσώπου ή στη δική μας περίπτωση ενός πουλιού, σε μια κοινωνία με νόμους και δομές. Η “Zαμπίζια”, γεμάτη έξυπνες και φλεγματικές ατάκες, άπλετη δράση και ηρωικές ανατροπές, παρουσιάζει με πρωτότυπο τρόπο την αναγκαιότητα ύπαρξης δομών, ώστε όλα τα μέλη μιας κοινωνίας να ζουν αρμονικά και με ασφάλεια. Η ιστορία, που διαδραματίζεται στην εντυπωσιακή κοιλάδα του ποταμού Ζαμβέζη, αντλεί έμπνευση από τον μοναδικό φυσικό  πλούτο της περιοχής και μας μεταφέρει την πεμπτουσία της αφρικανικής ηπείρου.
Είσοδος Ελεύθερη.
Τα παιδιά του Συλλόγου μας, απευθύνουν κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διάρκειας, ώστε να βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν μεγάλη ανάγκη, ενόψει των Εορτών του Πάσχα!!!
Σας περιμένουμε όλους!

Με εκτίμηση εκ μέρους των παιδιών & του ΔΣ,
Η Πρόεδρος,                                    Η Γεν. Γραμματέας,  
Ζωή Ξυράφη                                           Μαρίνα Εμμανωλίδη