02/06/2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ προς τους Συνδέσμους Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. και Μαρκοπούλου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αρ. Πρωτ.: 7576
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Μαρκόπουλο,25/5/2016
Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη


Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας
Μαρίας Κιμπιζή
Τηλ.: 22990-71706
          22990-85095
Fax:  22990-85270
Email: kimpizi@markopoulo.gr

ΠΡΟΣ:
1) Πρόεδρο Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ιστορικού Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.
κ. Αντώνη Μανίκα
Ιωάννου Χρυσοστόμου 1
Νέα Σμύρνη.

Υπόψιν:
Εκπροσώπου Συνδέσμου Παλαιμάχων Πανιωνίου
κ. Δημήτρη Χριστοδούλου.

2) Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Μαρκοπούλου



Υπόψιν:
κου Γιάννη Μαντάλα.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ



Αγαπητοί Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να εκφράσω, εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, τις θερμές ευχαριστίες μας, τόσο για την άμεση ανταπόκριση στην πρόκληση του Συνδέσμου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Μαρκοπούλου, όσο και για τη συμμετοχή σας, στο 2ο Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα Παλαιμάχων, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, τη Δευτέρα, 16 Μαϊου 2016.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, για την αξιέπαινη πρωτοβουλία διοργάνωσης του Φιλανθρωπικού Αγώνα Παλαίμαχων.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική ποσότητα συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας, που προσφέρατε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου. Σας καλωσορίζουμε στον μεγάλο κύκλο Αλληλεγγύης και Προσφοράς του Δήμου μας. Χωρίς όλους εσάς, δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο της υποστήριξης των συμπολιτών μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Με την έμπρακτη συμπαράσταση σας, συνεισφέρατε όχι μόνο στην ανάδειξη της Αξίας της Αλληλεγγύης, αλλά και ενός υγειούς προτύπου προς τους νέους μας, της αγάπης για τη Ζωή και τον Αθλητισμό, εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, 

η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας 
Μαρία Κιμπιζή