14/06/2016

Η ετήσια εκδήλωση του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», προσέφερε πλούσιο θέαμα, για τέταρτη συνεχή χρονιά!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 8 Ιουνίου 2016, η ετήσια εκδήλωση του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους» 2015-2016, με πρωταγωνιστές το κέφι, την ζωντάνια, τις εντυπωσιακές χορογραφίες και το αθλητικό πνεύμα.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Μαρκοπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), διοργάνωσαν την καθιερωμένη σε θεσμό πλέον, εκδήλωση, η οποία δεν θα μπορούσε βέβαια να πραγματοποιηθεί, χωρίς τη συμμετοχή των διακοσίων από τους περίπου χίλιους πολίτες, που έλαβαν μέρος στις δραστηριότητες του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους» το περασμένο έτος, αποτελώντας άλλωστε, το επιστέγασμα της προσπάθειάς τους!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου κος Σωτήρης Μεθενίτης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας κα Μαρία Κιμπιζή, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Γιώργος Καβασακάλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Χρήστος Δρίτσας, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» κος Νίκος Ορφανός, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο» και της Κ.Δ.Ε.Μ. κος Γιάννης Πολίτης, η Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», κα Μπίλλυ Δρίτσα, ο Αντιπρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Μ. κος Φάνης Σταμπέλος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κα Ζωή Γιαννάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Νικολακόπουλος και το μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» Σοφία Μουλά – Κώστα.

Την εκδήλωση παρουσίασε, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Μαρκοπούλου και Διδάκτορας Αθλητικών Επιστημών κος Κώστας Πανταζής.

Μικροί, μεγάλοι αλλά και… μεγαλύτεροι, έδωσαν στο κοινό μία μικρή, αλλά εξαιρετική γεύση από αθλητικές δραστηριότητες, όπως Ρυθμική Γυμναστική, Pilates και Ενόργανη.
Στην είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου, υπήρχαν δύο προβολές μέσω προτζέκτορα, με τα καλλιτεχνικά έργα που είχαν ετοιμάσει τα τμήματα Ζωγραφικής & Δημιουργικής Απασχόλησης, με την επιμέλεια της κας Ευδοκίας Μεθενίτη. Υπήρχε ακόμη κι ένα μεγάλο χαρτί, όπου μπορούσαν να ζωγραφίσουν ελεύθερα «οι μικροί μας φίλοι».

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου, τρόφιμα μακράς διάρκειας, για την στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ», αξίζει ακόμη σε όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή της μεγάλης αυτής εκδήλωσης και ιδιαίτερα, στην Παιδίατρο κα Γαρυφαλλιά Κυρούση που «κάλυψε» ιατρικά την εκδήλωση, σε όλους τους εθελοντές και το προσωπικό του Δημοτικού Σταδίου, στο προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», στην Τροχαία Κερατέας που ανέλαβε την διευθέτηση της κυκλοφορίας στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου επί της λεωφόρου Σουνίου και τέλος, στην Κάβα «ΚΑΒΕΙΡΟΣ Α.Ε» για την χορηγία της σε νερά.

Η βραδιά έκλεισε με την απονομή Αναμνηστικών Διπλωμάτων  σε όλους τους συμμετέχοντες, με το θερμό χειροκρότημα των θεατών να αποτελεί την καλύτερη «ανταμοιβή», για την μεγάλη αυτή συλλογική προσπάθεια!

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, πραγματοποίησε επίσης τις απονομές στους μαθητές της Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μαρκοπούλου, που αναδείχθηκαν στον Διαγωνισμό με θέμα: «Η πόλη μου, όπως την θέλω και όπως την φαντάζομαι» και τους παρέδωσε, ως έπαθλο, Κάρτες Ελεύθερης Εισόδου για το Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις», για το 2016-2017.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για του χρόνου!