08/06/2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελική φάση Τραμπολίνο Συλλόγων και Ατομικού Δ’ κατηγορίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Τα εντυπωσιακά άλματα κοριτσιών και αγοριών, που έλαβαν μέρος στους αγώνες της τελικής φάσης Τραμπολίνο Συλλόγων και Ατομικού Δ’ κατηγορίας (παμπαίδων – παγκορασίδων Α’ και Β’) Α-Γ-Ε Περιφερειών, που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και φιλοξένησε ο Δήμος μας, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, προσέφεραν πλούσιο θέαμα στο κοινό, που παρακολούθησε τους εντυπωσιακούς αγώνες.

Το Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, πλημμύρισε το Σάββατο και την Κυριακή, 4 και 5 Ιουνίου 2016 αντίστοιχα, με αθλητές και αθλήτριες, που επιδίδονται στο άθλημα του Τραμπολίνο, παραδίδοντας μαθήματα ζωής για το «ευ αγωνίζεσθαι», την αγάπη για τον Αθλητισμό, τον Αλληλοσεβασμό και την Συνεργασία.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», ευχαριστούν την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, για την άψογη συνεργασία μας και δίνουμε ραντεβού για αντίστοιχες διοργανώσεις και στο μέλλον!