26/09/2016

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 6/10/2016, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας ενημερώνουν ότι την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016, ξεκινούν οι προβολές του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Μαρκοπούλου «Άρτεμις», για τη σεζόν 2016-2017.

Το ιστορικό Δημοτικό Κινηματοθέατρο, σας υποδέχεται με νέες βελτιώσεις σε εικόνα και ήχο, καθώς πέρυσιεκσυγχρονίστηκε, με την απόκτηση ψηφιακής μηχανής προβολήςαξίας 73.000 Ευρώ. Πλέον, δίνεται η δυνατότητα στοκινηματογραφόφιλο κοινό, να απολαμβάνει ταινίες Α΄ προβολής, σε άριστη ποιότητα.

Μετά την ανακαίνιση το 2012, της κύριας αίθουσας του «Άρτεμις» χωρητικότητας 310 θεατών και των βοηθητικών χώρων, καθώς επίσης και την προσθήκη της καινούριας αίθουσας – Πολυχώρου Πολιτισμού «Νικολάου & Κωνσταντίνου Μεθενίτη», χωρητικότητας εκατό 140 ατόμων στον 1ο όροφο, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου, με Πρόεδρο τον κο Γιάννη Πολίτη, συνεχίζει να επενδύει στον Πολιτισμό και την ψυχαγωγία των δημοτών και επισκεπτών της πόλης μας.

Περιμένουμε όλους τους λάτρεις του κινηματογράφου, από Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Λαύριο, Κορωπί, ακόμα και από Αθήνα, να απολαύσουν ταινίες σε έναν πανέμορφο χώρο, με ανθρώπινο πρόσωπο, αντί να «χαθούν» μέσα σε έναν από τους πολλούς «τυποποιημένους» Κινηματογράφους, στα διάφορα μεγάλα εμπορικά κέντρα.

Για πέμπτη χρονιά, η τιμή του εισιτηρίου διατηρείται σταθερά στα επτά (7) Ευρώ, ενώ κάθε Τετάρτη, όλοι μπορούν να αγοράζουν δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός, μόνο με επτά (7) Ευρώ!

Για τις προβαλλόμενες ταινίες, θα εκδίδεται εβδομαδιαίο Δελτίο Τύπου, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε και μέσω facebook: www.facebook.com/artemis.markopoylo .

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924