20/10/2016

Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Για 2η φορά διεθνής αγώνας αμαξοδήγησης στο Μαρκόπουλο

Για δεύτερη φορά φέτος η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας διοργανώνει διεθνή αγώνα αμαξοδήγησης στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Αυτό το διήμερο, 22 και 23 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν μαζί με το διεθνή αγώνα CAI* και Νέων Ίππων CAIYH και οι Πανελλήνιοι Αγώνες, που αποτελούν και τους τελευταίους Εθνικούς αγώνες της χρονιά για το άθλημα. Τον Απρίλιο και πάλι στο Μαρκόπουλο είχε διεξαχθεί διεθνής αγώνας μαζί με το Πρωτάθλημα.  

Οι κορυφαίοι Έλληνες αμαξοδηγητές, όπως οι φετινοί Πρωταθλητές Αλέξανδρος Ζαμπούρης και Σταύρος Δασκαλόσογλου, θα λάβουν μέρος στους αγώνες διεκδικώντας παράλληλα τους τίτλους των Πανελληνιονικών 2016. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει αγώνες δεξιοτεχνίας και μαραθωνίου και θα αρχίσει και τις δύο ημέρες στις 10.00.

Το ίδιο διήμερο στην Αττική και τον Ιππικό Όμιλο Mega Sports θα φιλοξενηθεί ο 3ος ΑΒ Διασυλλογικός Αγώνας – Κύπελλο Φθινοπώρου στην Υπερπήδηση Εμποδίων, ενώ στην Θεσσαλονίκη και το Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας θα γίνουν οι 5οι Παμβορειελλαδικοί Αγώνες και πάλι στην Υπερπήδηση Εμποδίων.

Εντωμεταξύ, την Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΕΟΙ με βασικό θέμα τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


Από το Γραφείο Τύπου

της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας