20/12/2016

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές «ανάσες» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη – Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου, με την παρουσίαση του βιβλίου «KAIRLOV»

O Δήμος Μαρκοπούλου διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου «KAIRLOV», της συγγραφέως Πέμης Γκανά, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο - Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Μαρκοπούλου (οδ. Παπαβασιλείου 34).

H Πέμη Γκανά μας προσκαλεί να γιορτάσουμε τη "γέννηση" του πρώτου της πνευματικού παιδιού και μας μεταφέρει στη χιονισμένη Λευκορωσία. Τσάροι και δούκισσες, ουλάνοι και υπασπιστές, αφήνουν τα χνάρια τους στη χιονισμένη αυλή του Kairlov και η ιστορία μας γνωρίζει εποχές, όπου η χλιδή βαδίζει δίπλα δίπλα με την απόγνωση, ο πλούτος εναλλάσσεται με την απόλυτη εξαθλίωση και η αγάπη συμπορεύεται με τον πόνο, δημιουργώντας φιγούρες τραγικές μέσα στη μεγαλειότητά τους.

Την εκδήλωση συντονίζει ο υπεύθυνος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαρκοπούλου Δημήτρης Αρβανιτάκης. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν, ο συγγραφέας – δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος, η αρθρογράφος – αναλύτρια προγράμματος ΕΡΤ2 Εύα Τσαροπούλου και οι ηθοποιοί του Θεάτρου «ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ», Θανάσης Τσόδουλος και Μαρία Μαμούρη.

Η Πέμη Γκανά γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Χολαργό. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και έκανε το μεταπτυχιακό της, «Ψυχολογία του καταναλωτή», στο Πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ. Χρονογραφεί κάθε εβδομάδα στο grpost.blogspot, κρατώντας τη στήλη «Μεταξύ μας με καφέ και τσιγάρο».

Το μυθιστόρημα «KAIRLOV» θα παρουσιαστεί στον εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου, όπου φιλοξενούνται έργα του καλλιτέχνη Βαγγέλη Τζερμιά, στα πλαίσια της ατομικής Έκθεσης Ζωγραφικής, με τίτλο «EIDOMEN».


Σας περιμένουμε!