14/02/2017

Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα το πολυαναμενόμενο sequel «Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις Του Γκρι» και «H Ταινία LEGO Batman», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»



Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα το πολυαναμενόμενο sequel «Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις Του Γκρι» και «H Ταινία LEGO Batman» (μεταγλωτ.), στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», έως και την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017!



«H Ταινία LEGO Batman» (μεταγλωτ.)
(«The LEGO BatmanMovie»)

Προβολή: 5.10 μ.μ.

ΣκηνοθεσίαΚρις ΜακΚέι

Συνεχίζοντας στο ασεβές πνεύμα και τολμηρό χιούμορ που έκαναν την «Ταινία LEGO®» παγκόσμιο φαινόμενο, ο αυτό-αποκαλούμενος και πρωταγωνιστής εκείνης της ταινίας – LEGO® Batman – πρωταγωνιστεί στην ολόδική του κινηματογραφική περιπέτεια. Στο Γκόθαμ ζυμώνονται μεγάλες αλλαγές κι αν ο Μπάτμαν θέλει να σώσει την πόλη από την εχθρική κατάληψη του Τζόκερ, ίσως πρέπει να αφήσει πίσω το μοτίβο του μοναχικού εκδικητή, να μάθει να συνεργάζεται με άλλους, και ίσως… ίσως έτσι… να καταφέρει να χαλαρώσει.

Στην μεταγλωττισμένη version της «ταινίας LEGO® Batman» πρωταγωνιστεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης («Ένας Άλλος Κόσμος», «Αν…») ως η φωνή του LEGO Batman, ή αλλιώς Μπρους Γουέιν. Ο Φάνης Μουρατίδης («Amore Mio», «Αν…») πρωταγωνιστεί ως ο Τζόκερ, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος («Ένας Άλλος Κόσμος», «Νήσος», «Νήσος 2: Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού»), ως ο ορφανός Ντικ Γκρέισον ή αλλιώς Ρόμπιν, η Ιωάννα Πηλιχού («Amore Mio», «Νήσος») ως η Μπάρμπαρα Γκόρντον ή αλλιώς Μπάτγκερλ και ο Χρήστος Σιμαρδάνης (τηλεοπτική σειρά, «Η Νταντά») ως ο Άλφρεντ Πένιγουερθ.

Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Κρις ΜακΚέι («Robot Chicken»), σε παραγωγή των Νταν Λιν, Ρόι Λι, Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ. Το σενάριο είναι των Σεθ Γκράχαμ-Σμιθ, Τζάρεντ Στερν και Τζον Γουίτινγκτον.








«Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις Του Γκρι»
(Fifty Shades Darker)

Προβολή: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φόλεϊ
Ηθοποιοί: Τζέιμι Ντόρναν, Ντακότα Τζόνσον, Κιμ Μπέισινγκερ, Μάρσια Γκέι Χάρντεν, Ρίτα Όρα, Μαξ Μαρτίνι

Η Αναστάζια Στιλ (Ντακότα Τζόνσον), αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του πληγωμένου συναισθηματικά νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι (Τζέιμι Ντόρναν), έχει διακόψει τη σχέση τους κι έχει ξεκινήσει μια καινούρια καριέρα σ’ έναν εκδοτικό οίκο, έχοντας να αντιμετωπίσει και την έντονη πολιορκία του προϊσταμένου της. Όμως, ο πόθος της για τον Γκρέι κυριαρχεί ακόμα σε κάθε της σκέψη κι έτσι, όταν εκείνος προσπαθεί να δελεάσει την Άννα, για να επιστρέψει στη ζωή του, προτείνοντάς της μια νέα συμφωνία, εκείνη δεν μπορεί να του αντισταθεί.




Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924