14/02/2017

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Μαρκοπούλου καταδικάζουν την τραμπούκικη επίθεση, κατά Υπαλλήλου της Πολεοδομίας Μαρκοπούλου!


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, καταδικάζει απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την βάρβαρη σωματική επίθεση που υπέστη χθες, Δευτέρα, 13/2/2017, το μεσημέρι, ο υπάλληλος της Πολεοδομίας Μαρκοπούλου, κος Αντώνης Τσιαδής, από άγνωστους κουκουλοφόρους τραμπούκους!

Καταγγέλλουμε κάθε μορφή βίας και στεκόμαστε στο πλάι του συναδέλφου, που έπεσε θύμα των άγριων διαθέσεων των κουκουλοφόρων, οι οποίοι τον «οδήγησαν» με βαριά τραύματα, να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Ο Δημόσιος Τομέας πρέπει να περιφρουρηθεί από τέτοιου είδους φαινόμενα, που στόχο έχουν να καταλύσουν την λειτουργική ανεξαρτησία των υπαλλήλων, εξαναγκάζοντάς τους να δρουν υπό τη σκιά του φόβου και των απειλών, για βαριές σωματικές βλάβες!

  
ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.



Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας:





ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Δήμου μας καταδικάζει απερίφραστα την βάναυση σωματική και λεκτική επίθεση που δέχθηκε συνάδελφός μας της Διεύθυνσης Πολεοδομίας, έξω ακριβώς από τον εργασιακό του χώρο, από αγνώστους, μπροστά στα έκπληκτα μάτια συμπολιτών και συναδέλφων μας.

Δηλώνουμε με τρόπο κατηγορηματικό, ότι τέτοιες θρασύδειλες εκδηλώσεις βίας ούτε πτοούν, ούτε κάμπτουν το φρόνημα των υπαλλήλων του Δήμου μας, που αριθμητικά ολιγαρκείς, πασχίζουν σε δύσκολες συνθήκες για την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Τέτοιες συμπεριφορές χαλυβδώνουν το φρόνημά μας και μας ενώνουν περισσότερο από ποτέ. Τα «άνομα» και «επικίνδυνα» σχέδια κάποιων, απλώς θα παραμείνουν για μια ακόμη φορά στα χαρτιά.


         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  
   ΝΙΚΟΣ ΚΟΛΙΑΒΑΣΙΛΗΣ                                            ΣΠΥΡΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ