21/02/2017

Η δραματική κομεντί «Όλα Αρχίζουν Αύριο» και η ταινία επιστημονικής φαντασίας «Το Διάστημα Ανάμεσά Μας», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε κα παρουσιάζει τη δραματική κομεντί «Όλα Αρχίζουν Αύριο» και την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Το Διάστημα Ανάμεσά Μας»από την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου, έως και την Τετάρτη, 1η Μαρτίου 2017.


«Όλα Αρχίζουν Αύριο»
(Demain Tout Commence)

Προβολές: 7.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Ούγκο Γκελέν
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Ομάρ Σι, Κλεμάνς Ποεσί, Αντουάν Μπερτράντ, Άσλι Γουότερς, Γκλόρια Κόλστον

Η ανάλαφρη - χωρίς καμία έγνοια - ζωή του Σάμιουελ ανατρέπεται, όταν ξαφνικά μια μέρα, μια γυναίκα εμφανίζεται στην πόρτα του, με ένα μωρό που ουρλιάζει. Η γυναίκα ενημερώνει τον Σάμιουελ, ότι το παιδί είναι δικό του κι εξαφανίζεται. Στην προσπάθειά του να βρει τη μητέρα του μωρού, ο πρωταγωνιστής μετακομίζει στο Λονδίνο, όπου και καταλήγει να μεγαλώνει τη μικρή Γκλόρια μόνος του. Άραγε, πόσες ανατροπές του κρύβει ακόμη η ζωή;







«Το Διάστημα Ανάμεσά Μας»
(The Space Between Us)

Προβολές: 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Χέλσομ
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Έισα Μπάτερφιλντ, Γκάρι Όλντμαν, Μπριτ Ρόμπερτσον, Κάρλα Κουτζίνο

Έχοντας γεννηθεί στον Άρη, αποτέλεσμα μιας αναπάντεχης εγκυμοσύνης πριν την απογείωση του διαστημόπλοιου, που έφερε την μητέρα του στον Κόκκινο Πλανήτη, ο 16χρονος Γκάρντνερ ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Γη. Λαχταρά να γνωρίσει όλα τα θαύματα του πλανήτη, όμως οι γιατροί του τον αποτρέπουν από τις εξερευνήσεις του, καθώς τα όργανά του δεν αντιδρούν καλά στη γήινη ατμόσφαιρα. Επιθυμώντας διακαώς να βρει τον πατέρα του, ο Γκάρντνερ θα αποδράσει, για να αποκαλύψει το μυστήριο της γέννησής του και για να βρει το που ανήκει στο σύμπαν.







Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924