27/03/2017

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας», «Κονγκ: Η νήσος του κρανίου» και «Ο εμποράκος», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει τις περιπέτειες φαντασίας «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» και «Κονγκ: Η νήσος του κρανίου», καθώς επίσης και την ιρανο-γαλλικής παραγωγής ταινία «Ο Εμποράκος», που απέσπασε τα βραβεία Σεναρίου και Αντρικής Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Καννών, από την Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017, έως και την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017.

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» (Μεταγλωτ.)
(Beauty and the Beast)

Προβολές: 5.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Μπιλ Κόντον
Τις φωνές τους δανείζουν οι: Τάσος Κωστής, Χρήστος Θάνος, Σία Κοσκινά, Αλεξάνδρα Λέρτα, Γιάννης Παλαμίδας, Άλεξ Παναγή, Δημήτρης Κοντογιάννης, Στρατής Στηλ, Αλέξης Ζερβάνος, Πένυ Δεληγιάννη, Λίλη Τέγου, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Αλέξανδρος Ντούνης

Η Μπελ (Emma Watson) είναι μια νεαρή κοπέλα που φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πατέρα της, Μωρίς (Kevin Kline). Παρά τον φόβο της, γίνεται φίλη με το στοιχειωμένο προσωπικό του κάστρου και μαθαίνει να προσπερνά την εξωτερική εμφάνιση του Τέρατος(Dan Stevens), διακρίνοντας την αληθινή καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του. Εντωμεταξύ, ένας κυνηγός που ακούει στο όνομα Γκαστόν (Luke Evans) έχει βαλθεί να παντρευτεί την Μπελ, αλλά και να κατατροπώσει το Τέρας με κάθε κόστος.



«Κονγκ: Η νήσος του κρανίου»
(Kong: Skull Island)

Προβολές: 7.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Τζόρνταν Βογτ – Ρόμπερτς
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Τζον Γκούντμαν, Σάμιουελ Τζάκσον, Τόμπι Κέμπελ, Μπρι Λάρσον, Τομ Χίντλεστον, Τζον Σ. Ραϊλι

H ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» θα μας διηγηθεί από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης. Στην ταινία, μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό –όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο- χωρίς να γνωρίζουν ότι διασχίζουν το βασίλειο του μυθικού Κονγκ.




«Ο Εμποράκος»
(The Salesman)

Προβολές: 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Ασγκάρ Φαραντί
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Σαχάμπ Χοσεϊνί, Ταρανέχ Αλιντοστί, Μπαμπάκ Καρίμι, Μίνα Σαντάτι

Ο Εμάντ και η Ράνα, αναγκάζονται να αφήσουν το ετοιμόρροπο διαμέρισμα τους και να μεταφερθούν σ’ ένα διαμέρισμα στην Τεχεράνη. Η σχέση τους αρχίζει να αλλάζει, ενώ η παράσταση που ανεβάζουν, «Ο Θάνατος του Εμποράκου», συνεχίζεται.

Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας ταινίες και από τη σελίδα μας στο facebook:www.facebook.com/artemiscinema/

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924