18/05/2017

Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας «Women’s Chamber Choir» του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Το Μαρκόπουλο θα αποτελέσει έναν από τους σταθμούς της περιοδείας, που θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Dr. Betty-Ann Lynerd και η Γυναικεία Χορωδία (Women’s Chamber Choir) του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α.

Τη μουσική εκδήλωση διοργανώνει η «Συντροφιά των Μεσογείων» σε παραγωγή της «Logosmusic», με την υποστήριξη του Δήμου Μαρκοπούλου και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.). Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Μαϊου 2017 και ώρα 8.00 μ.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» (Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο).

H Women’s Chamber Choir έχει ένα πλούσιο ρεπερτόριο, καλύπτοντας όλα τα είδη χορωδιακής μουσικής, από παραδοσιακή Ευρωπαϊκή κλασσική και εκκλησιαστική μουσική, μέχρι gospel, spirituals και άλλα πιο σύγχρονα ακούσματα.

Η 20μελής χορωδία αποτελείται από φοιτήτριες του πανεπιστημίου και περιοδεύει κάθε χρόνο. Πέρα από τις τακτικές περιοδείες εντός Η.Π.Α., έχει ταξιδέψει και σε πολλές ακόμα χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων σταθμών, έχουν δώσει παραστάσεις στην Αυστρία, στην Ουγγαρία, στην Πολωνία, στην Σλοβακία, στην Τσεχία, στην Ν. Κορέα, στην Ιαπωνία, στη Χαβάη και στην Ιταλία.

Στόχος της περιοδείας της χορωδίας του Πανεπιστημίου Moody, είναι η διαπολιτισμική ανταλλαγή, η παρουσίαση του χορωδιακού μουσικού πλούτου και η γνωριμία με τον ελληνικό πολιτισμό καθώς παράλληλα με τις συναυλίες τους, οι φοιτητές θα επισκεφτούν πολλά από τα κύρια ιστορικά μνημεία της πατρίδας μας.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας, στο χώρο της εκδήλωσης, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Σας περιμένουμε όλους!