17/11/2017

Σχετικά με τις οδούς Ελ. Βενιζέλου και Σωτήρος στο Πόρτο Ράφτη


Αγαπητοί Συμπολίτες,



Επειδή κατανοούμε και ενστερνιζόμαστε την ανησυχία, σχετικά με την κατάσταση δύο δρόμων του Πόρτο Ράφτη: των οδών Ελ. Βενιζέλου και Σωτήρος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πορεία των ενεργειών μας, προκειμένου να δοθεί μια οριστική λύση στα προβλήματα των παραπάνω οδών.



Η μελέτη του Έργου, με τίτλο «Συντήρηση και αποκατάσταση ασφαλτικών οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων πόλεως Πόρτο Ράφτη», συνολικού προϋπολογισμού, 1.026.720 € που εγκρίθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2017, με την απόφαση 54/2017 από το Δημοτικό Συμβούλιο του  Μαρκοπούλου και αποτελεί μια ώριμη τεχνικά μελέτη, η οποία εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία, πρόκειται να εγκριθεί σε αμέσως προσεχή Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και να επισφραγιστεί με την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης.



Η μελέτη του Έργου περιλαμβάνει:
  • Την Ασφαλτόστρωση της Ελ. Βενιζέλου και την συντήρηση και αντικατάσταση των αγωγών Ύδρευσης, μήκους τετρακοσίων ( 400 ) μέτρων και την δημιουργία Πεζοδρομίων, σε μήκος δύο ( 2 ) χιλιομέτρων στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, από την διασταύρωση με την Λεωφόρο Μαρκοπούλου, έως την συμβολή της με την οδό Σωτήρος. 
  • Την κατασκευή Ασφαλτοτάπητα, μήκους εξακοσίων ( 600 ) μέτρων, στην οδό Σωτήρος, από την Αγία Μαρίνα, έως την διασταύρωση αυτής με την Ελευθερίου Βενιζέλου.