18/09/2017

Συνεχίζεται για έκτη συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» στον Δήμο Μαρκοπούλου!



Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», βρίσκονται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουν την έναρξη του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», για έκτη συνεχή χρονιά!

Η  θερμή ανταπόκριση του κόσμου, καθώς οι συμμετοχές ξεπερνούσαν τις 1.000 ανά έτος, τα τελευταία χρόνια υλοποίησης του Προγράμματος, αποτέλεσε αδιάψευστη απόδειξη, ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, με επίκεντρο τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό.

Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης του Δήμου μας σε θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, φροντίσαμε, προκειμένου το μηνιαίο αντίτιμο να αντιστοιχεί στο συμβολικό ποσό των πέντε (5) Ευρώ, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόσβαση περισσότερων πολιτών, στο Τμήμα της προτίμησής τους!


Οι νέες εγγραφές ξεκινούν την Δευτέρα, 18/09/2017 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 29/09/17. Οι εγγραφές για τα τμήματα του Μαρκοπούλου θα πραγματοποιούνται από τις 8:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ., στο Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου (31ο χλμ. Αθηνών-Λαυρίου) τηλ. επικοινωνίας: 22990-22815 , ενώ οι  εγγραφές για τα τμήματα του Πόρτο Ράφτη θα γίνουν στον Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο του Πόρτο Ράφτη (Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 676, Κόμβος Γέγου, δίπλα από το Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης») τηλ. επικοινωνίας: 22990-78015.

Για  τις νέες εγγραφές, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι δημότες θα έχουν προτεραιότητα, έναντι των κατοίκων και των ετεροδημοτών.


Τα τμήματα που θα πραγματοποιηθούν φέτος, είναι τα εξής:

ΠΑΙΔΙΑ (ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ετών)

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΗ & ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ                           
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ                                    
ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΧΟΡΩΔΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ  
ΣΚΑΚΙ

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
PILATES ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
SUPER PRO ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ
POWER BODY ΓΥΝΑΙΚΩΝ
YOGA
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ  
ΣΚΑΚΙ
ΚΟΠΤΙΚΗ – ΡΑΠΤΙΚΗ


Σας περιμένουμε και φέτος στο ταξίδι προς την Μάθηση και τον Αθλητισμό!